Behöver du ett medium?

God morgon alla mina härliga läsare som jag har på just den här bloggen! Idag ska jag berätta för er om de människor och djur som befinner sig på “andra sidan” och som gärna vill komma igenom de kanaler som finns för att kommunicera med oss. Jag brukar gå på en medial vägledning i Lund. Stället dit jag beger mig regelbundet heter Hälsohuset i Alnarp. Deras mediala medarbetare, alltså medium, kan komma in på de rätta kanalerna, och upprätta en direktkontakt med både avlidna anhöriga och älskade husdjur. Det är så fantastiskt att få ta emot budskap ifrån den andra sidan. Ofta har jag känt mig lite vilsen och stått inför olika situationer här i livet då det har krävts av mig att jag ska fatta ett beslut. Till exempel så kunde jag inte bestämma mig för om jag skulle bo kvar i min nuvarande lägenhet, eller ta steget och flytta till Malmö. Nu talade mina döda anhöriga om för mig hur de tyckte att jag skulle göra. Jag skulle absolut inte flytta till storstaden, sade de, och jag är så glad över att de på den andra sidan är så kärleksfulla och tänker på mitt bästa. Min katt har talat om för mig hur mycket han älskar mig, trots att han varit död i 4 år. Mina döda anhöriga, och då räknar jag in även djuren som anhöriga, berättar att de följer mig i mitt dagliga liv. Jag har även skyddsänglar vid min sida som har hjälpt mig flera gånger utan att jag varit medveten om det. Jag har många läsare på den här bloggen som liksom jag är öppna för sådant här. Jag tror att ni också skulle tycka om att besöka Hälsohuset i Alnarp för att få en medial vägledning i Lund. Jag är så tacksam till att få den hjälpen av Hälsohuset i Alnarp!