Jag är nöjd med denna kosmetiska tatuering!

Hej alla mina härliga läsare som jag har här på bloggen och som dag ut och dito in vill läsa om mitt liv i Växjö! I min lilla blogg, som för det mesta handlar om olika saker inom skönhet och hälsa tycker jag om att berätta om de olika behandlingar inom skönhet som jag har provat på. Jag gick väldigt mycket på era rekommendationer när jag för nån månad sedan berättade att jag skulle göra en kosmetisk tatuering i Växjö! Gå till El Amraoui, Jamila, var det många av er som tyckte, eller i alla fall skrev i kommentarerna. Närmare bestämt så var det 8 av er läsare som oberoende av varandra tipsade mig om just den här skönhetssalongen. Det var verkligen ett riktigt bra råd, som jag nu skickar vidare till alla er som är ute efter någon behandling inom skönhet, till exempel en sådan här kosmetisk tatuering i Växjö! Jag tog er på orden bokstavligt talat. 

 

Jag är så nöjd med denna kosmetiska tatuering! Egentligen så tycker jag rätt så bra om mig själv precis som jag är. Jag ville bara snygga till mitt utseende lite grann. Det får inte se onaturligt ut. Det gör det verkligen inte, och nu när jag har varit och fått hjälp med det här hos El Amraoui, Jamila, så funderar jag faktiskt på att gå dit igen. Jag tänkte jag skulle fixa till mina ögonbryn nästa gång, med den här nya metoden som heter 3D bryn. Skicka gärna riktigt många kommentarer om det här, för jag vill verkligen få så mycket information som möjligt. Ännu roligare vore det att få se kort tagna med era mobiler. Ta gärna en selfie och skicka till mig, så jag får se hur era ögonbryn ser ut! Nu får ni ha en underbar fortsättning på denna dag, alla mina fantastiska följare!